Selskaber

Vil du holde jubilæum, fest eller en anden begivenhed på Azim Indisk Restaurant?

For en aften kan du og dine gæster få jer en lækker oplevelse hos os. Uanset om det blot er fællesspisning eller en festlig aften, så kan vi skabe de perfekte rammer. Vi har plads til jer alle – også når i er rigtig mange. Med over 95 siddepladser har vi rigeligt med plads, til dig og dine gæster, og endda med fri parkering

I tilfælde af større selskaber på minimum 50 kan det tilbydes at vi opstiller en buffet til jeres selskab, med jeres selvvalgte yndlingsretter fra menukortet.

Kontakt os gerne på tlf 42 90 59 95 så vi sammen kan få tilpasset den perfekte middag for jer!

Hos Azim Indisk Restaurant har vi lagt vægt på at indretningen skal give dig en bedre oplevelse af vores koncept. Vores Indisk inspirerede indretning forøger den totale oplevelse vores kunder får og giver en afslappende atmosfære. Hvis det ønskes, kan vi i forbindelse med jeres arrangement, lave en tilpasset menu, der passer til jeres ønsker og behov.

Udfyld og få et uforpligtende tilbud

Har du et arrangement du ønsker at holde, så kan du med fordel kontakte os på tlf. 42 90 59 95. Du har også mulighed for at udfylde formularen, hvorefter du vil blive kontaktet til en uforpligtende samtale.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os

42 90 59 95

Diget 50, 2600 Glostrup

kontakt@azim.dk